Make your own free website on Tripod.com

Theatertoestand

Portfolio
Home
Struikelblokken
Gekkenwerk
Hop Marianneke
Vader en zoon
Het Monster Van F.
Valse Vouw
Theater op Maat
Portfolio
Favoriete Links
Kontakteer ons
Gastenboek

een overzicht:

 

 

1994 1995           Rollenspel, over slecht-nieuwsgesprek, lichaamstaal, respect,

als onderdeel van studiedagen en als begeleiding van teamvorming.

 

 

1995                           Omgangskunde, een videofilm over communicatie in de hulpverleningssituatie

 

 

1996 1997             Irma komt terug, een monoloog over ouder worden en eenzaamheid, in opdracht van de Vlaamse Federatie van Verzorgenden

Er werden 42 voorstellingen opgevoerd op vraag van verschillende rusthuizen, diensten voor gezinszorg, middelbare scholen, enz

 

 

1998 1999             Kristiens Keuze, een theatervoorstelling over keuzes maken, naar aanleiding van de Dag van de Verzorgende 5 november 1998.

Er werden 31 voorstellingen gespeeld op vraag van de Vlaamse Federatie van Verzorgenden, rusthuizen, diensten voor gezinszorg, Zorgnetwerk enz..

 

Van Kristiens Keuze bestaat ook een videofilm die kan aangekocht worden en aangewend als onderdeel van een vorming over zelfzorg en keuzes maken.

 

 

1999 - 2002                          Vader en zoon verdwaald, een monoloog over omgaan met dementie, in opdracht van de vzw Perspectief, als onderdeel van een studiedag over dementie.

 

 

2000                                                     Terugkeercursus voor Verzorgenden. Cursus over zelfzorg, keuzes maken, tijdsbesteding.

 

 

oktober 2000                       Randanimatie bij de viering 25 jaar Vlaamse Federatie van Verzorgenden.

 

 

 

 

2000 - 2003                          Hop Marianneke, een theatervoorstelling over conflictbeheersing en assertiviteit.

Er werden 5 studiedagen georganiseerd door Theatertoestand vzw en de productie werd verder opgevoerd op vraag van diverse organisaties :

Familiehulp, Verenigingen van Verpleegkundigen, Ocmw diensten, RVTs, Hogescholen Maatschappelijk Werk.

 

 

2001 2004             Gekkenwerk, een theatervoorstelling over de destigmatisering    van de psychiatrische patiŽnt.

                                  De productie wordt gespeeld op vraag van organisaties zoals ziekenhuizen, diensten gezinszorg, verenigingen geestelijke gezondheid en in scholen.

                                                          

                                  

 

2002-2003                Vamos a Benidorm, een monoloog over de meerwaarde van een dienstencentrum. In opdracht van de Vereniging Voor Dienstencentra.

 

 

 

2003-2004                                Struikelblok, een toneelstuk uit over de integratie in de samenleving van mensen met een handicap. Centraal staat vrouw zijn en een handicap hebben. Vele themas krijgen daardoor een eigen accent : recht op seksualiteit, aantrekkelijk zijn, recht op moederschap, tewerkstelling enz.

Deze voorstelling gebeurt in samenwerking met Persephone een vereniging van vrouwen met een handicap of invaliderende chronische ziekte.

 

2003-2005                    Wachten op het resultaat, een monoloog over angst, twijfels en hoop van een kankerpatiŽnt. In opdracht van de Belgische Federatie tegen Kanker.

A woman mountain biking; Actual size=180 pixels wide
Irma komt terug

kristiens_keuze1.jpg
Sam Schurg en Ann Laureyn in "Kristiens Keuze"